Ανακοίνωσε Καμπλιώνη ο Ολυμπιακός Β.

Έναν εξαιρετικό επιθετικό απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου την τελευταία μέρα του 2017. Πρόκειται για τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα του 26χρονου επιθετικού Αντώνη Καμπλιώνη. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου των «ερυθρολεύκων», ενώ έπεται και συνέχεια.
Ο Αντώνης Καμπλιώνης (γεννηθείς στις 24 Οκτωβρίου 1991) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο Χανίων, την ΑΕΛ, αλλά και στον Απόλλωνα Λάρισας. Με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων την περίοδο 2014- 2015 είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Football League, ενώ ξαναφόρεσε την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας την περσινή χρονιά.
Ο 26χρονος έμπειρος επιθετικός διακρίνεται για την ποιότητα και τη μαχητικότητά του και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα μας.
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανοίγει, με την έλευση του Αντώνη Καμπλιώνη, την αυλαία των μεταγραφικών κινήσεων και επισημαίνει πως άμεσα θα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που θα ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και θα αγωνιστούν με τα ερυθρόλευκα.
Αντώνη, καλή επιτυχία!».

Ποιος είναι ο Καμπλιώνης

Ο Καμπλιώνης έχει σημαντικές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Φούτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την τριετία 2011-14 αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανιά, δύο χρονιές στην Γ’ Εθνική (33 συμμετοχές), όπου στέφθηκε πρωταθλητής και μία στην Β’ Εθνική κατηγορία (21 συμμετοχές, ένα γκολ).
Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα παίζοντας σε 26 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, σημείωσε και έξι γκολ και βοήθησε την ομάδα του να ανέβει κατηγορία (περίοδος 2014-15). Πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί το πρώτο εξάμηνο και την ίδια περίοδο τον Ιανουάριο του 2016 μεταγράφηκε στην Πύδνα, παίζοντας σε 12 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, ενώ πέτυχε και δύο γκολ.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2016-17) έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα, καθώς μέχρι τα Χριστούγεννα είχε παίξει σε 11 παιχνίδια, σημειώνοντας επτά γκολ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε κέντρισαν το ενδιαφέρον των Τρικάλων, όπου και τον ενέταξαν στη δύναμή τους. Ο Καμπλιώνης πέρυσι αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τον ΑΟΤ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, δίχως όμως να παραμείνει το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, καθώς συνέχισε την καριέρα του στον Ιάλυσο Ρόδου. Έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις