Αισιοδοξία για τη σημερινή (01/12) απόφαση της ΕΠΟ για το Μαρτίνο

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Βελούχι, ενός αγώνα που αποτελεί τον πρώτο μίας τριάδας (Βελούχι, Διγενής, Ιτέα) όπου το 9ποντο είναι επιτακτική ανάγκη.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα και να χτίσουν ένα σερί που μαζί με το τρίποντο από το Μαρτίνο, θα τους φέρει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, σβήνοντας σε μεγάλο βαθμό τις έντονες αντιδράσεις που έχουν δημιουργήσει τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στο δικαστικό «μέτωπο» το νομικό τμήμα της Νίκης έδωσε ακόμη «μάχη» στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όπου την Πέμπτη (30/11) εκδικάστηκε η υπόθεση του αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου. Ο κ. Παπαπέτρος, ο οποίος εκπροσώπησε νομικά τη βολιώτικη ομάδα, υποστήριξε πως σε καμία ανάλογη περίπτωση και σε κανένα δικαστήριο η μηχανική βλάβη δεν χαρακτηρίστηκε ανωτέρα βία και πως μία τέτοια απόφαση θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο χειρισμού στο μέλλον. Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Βενέτης και Ξηροφώτος, μάρτυρες των όσων συνέβησαν εκείνη την Κυριακή στο Μαρτίνο. Η απόφαση θα εκδοθεί σήμερα (01/12) το πρωί  και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι θετική για τη Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις