Ευκαιρία ανάκαμψης με Βελούχι (pregame)

Μετά την επιστροφή των τριών βαθμών από το παιχνίδι με τον Οπούντιο, η Νίκη Βόλου έχει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα φιλοξενώντας τον ουραγό ΑΠΟΚ Βελούχι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι με νίκη «πιάνουν» τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην 3η (17 βαθμούς) θέση, ο οποίος κάνει το ρεπό του και προσπερνάνε τον Αστέρα Ιτέας σε περίπτωση που «στραβοπατήσει» στα Φάρσαλα. Μία ενδεχόμενη νίκη είναι δεδομένο ότι θα μειώσει την απόσταση είτε από τον ΝΠΣ Βόλος, είτε από τον ΓΣΑ, είτε και από τους δύο καθώς οι δύο ομάδες συγκρούονται στον Αλμυρό.

Στόχος της Νίκης είναι το 3 στα 3 στην σειρά αγώνων που κλείνει τον πρώτο γύρο ώστε να βρεθούν όσο το δυνατό ψηλότερα και να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι της ομάδας. Στον αγωνιστικό τομέα το τεχνικό δίδυμο της Νίκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Μωυσίδης: «Ματς τελικός»

Σχετικά με την κρισιμότητα του αγώνα αναφέρθηκε ο Σεραφείμ Μωυσίδη στο evrytaniasport: «Όσον αφορά το ματς της Κυριακής είναι ματς τελικός, όπως προείπα. Θέλουμε την νίκη για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, έχουμε μια επικίνδυνη ομάδα απέναντι μας και θα δώσουμε ότι έχουμε για την νίκη. Περιμένουμε την Κυριακή σαν λιοντάρια στο κλουβί, για να κερδίσουμε.»

Τα εισιτήρια

Για τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και για τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΠΟΚ Βελούχι ενημέρωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 03/12/2017 με τον ΑΠΟΚ Βελούχι.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)
– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Γυναικών: 5€
– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:
Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS , οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 03/12/17.

Ασφάλεια:
Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 03/12 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, με βοηθούς τους κ.κ. Βογιατζή (Καρδίτσα) και Μανασή (Τρίκαλα).

Ο κ. Μπεκιάρης είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής έχοντας σφυρίξει 16 αγώνες στην κατηγορία. Έχει διευθύνει τρεις αγώνες της Νίκης Βόλου με πιο πρόσφατο αυτόν με την ΑΕ Καραισκάκης, εκτός έδρας, που οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που έχει σφυρίξει ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου:

ΝΠΣ Βόλος 24

ΓΣ Αλμυρού 19

Αμβρυσσέας Διστόμου 17

Αστέρας Ιτέας 15

Νίκη Βόλου 14

Ολυμπιακός Βόλου 13

Ρήγας Φεραίος 12

Θήβα 12

ΑΟ Σελλάνων 12

Διγενής Νεοχωρίου 10

Αχιλλέας Φαρσάλων 7

Οπούντιος Μαρτίνου 7

Βελούχι 6

Αλμυρός, Βελούχι, Διγενής , Αστέρας Ιτέας, Ρήγας Φεραίος, ΑΟ Σελλάνων, Αχιλλέας Φαρσάλων, Θήβα, Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλος έχουν κάνει το ρεπό τους

Η σημερινή (11η) αγωνιστική

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 15:00

Οπούντιος Μαρτίνου – Ολυμπιακός Βόλου
ΑΟ Σελλάων – Ρήγας Φεραίος
Αχιλλέας Φαρσάλων – Αστέρας Ιτέας
ΓΣ Αλμυρού – ΝΠΣ Βόλος
ΑΟ Θήβα – Διγενής Νεοχωρίου
Νίκη Βόλου – Βελούχι

Ρεπό: Αμβρυσσέας Διστόμου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις