Για το δεύτερο “βήμα” στην Οιχαλία η Νίκη Βόλου

Το τρία στα τρία έχει ζητήσει η διοίκηση της Νίκης Βόλου, από παίκτες και προπονητές, στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου ώστε να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι της ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε με τους κυανόλευκους να ξεσπούν πάνω στο Βελούχι με έξι τέρματα και όμορφο ποδόσφαιρο.

Το δεύτερο βήμα φαντάζει πιο δύσκολο καθώς η Νίκη αντιμετωπίζει τον Διγενή Νεοχωρίου στην Οιχαλία, σε μία έδρα που η ομάδα των Τρικάλων μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μάλιστα η ήττα καταγράφεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Αμβρυσσέα Διστόμου με σκορ 0-1. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί ο Διγενής στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια του, γεγονός που δείχνει και τον βαθμό δυσκολίας για το συγκρότημα των Ξηροφώτου-Μπούις.
Το τεχνικό δίδυμο της βολιώτικης ομάδας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της και θα επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης. Με τρίποντο η Νίκη Βόλου έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς οι προπορευόμενοι Αμβρυσσέας Διστόμου και Γ.Σ. Αλμυρού συγκρούονται μεταξύ τους ενώ ο Αστέρας Ιτέας φιλοξενεί τη δυνατή Θήβα.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
ΝΠΣ Βόλος – Βελούχι 5-1 (09/12)
ΑΟ Σελλάνων – Οπούντιος Μαρτίνου
Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Φαρσάλων
Αμβρυσσέας Διστόμου – ΓΣ Αλμυρού
Αστέρας Ιτέας – ΑΟ Θήβα
Διγενής Νεοχωρίου – Νίκη Βόλου
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου:
ΝΠΣ Βόλος 30
ΓΣ Αλμυρού 19
Αστέρας Ιτέας 18
Νίκη Βόλου 17
Αμβρυσσέας Διστόμου 17
Ολυμπιακός Βόλου 16
Θήβα 15
ΑΟ Σελλάνων 15
Ρήγας Φεραίος 12
Διγενής Νεοχωρίου 10
Αχιλλέας Φαρσάλων 7
Οπούντιος Μαρτίνου 7
Βελούχι 6

Διαιτητές
Την αναμέτρηση της Νίκης με τον Διγενή Νεοχωρίου (10/12, 15.00) στο δημοτικό γήπεδο της Οιχαλίας θα διευθύνει ο Γιώργος Μάντζιος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μανώλη Κόττοροκαι Βασίλη Αντωνίου από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Στέφανος Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Ο Μάντζιος έχει σφυρίξει μία ακόμη φορά τη Νίκη στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2015-16, Τύρναβος-Νίκη 1-3 (16/3/2016).
Από την περίοδο 2013-14 που διευθύνει παιχνίδια Γ’ Εθνικής έχει «σφυρίξει» σε 26 ματς στο τρίτο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει διευθύνει, πέρυσι και ένα ματς για την Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις