Ξηροφώτος: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Με τη φράση «αλλοίωση αποτελέσματος» αναφέρθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στη φάση του 91′ όπου η Νίκη Βόλου δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Διγενή Νεοχωρίου. Ο ένας εκ του τεχνικού διδύμου της βολιώτικης ομάδας, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και θα την έπαιρνε αν δεν επενέβαινε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου

«Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να προηγηθεί η ομάδα είχαμε 3-4 ευκαιρίες καλές, είχαμε δοκάρι, όπως είχαμε κι ένα κακό δεκάλεπτο μετά το γκολ. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου. Ήμασταν, πιστεύω, λίγο καλύτεροι από τον αντίπαλο και κρίθηκε το ματς σε μία φάση που υπάρχει καθαρό φάουλ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής. Είναι μία φάση ξεκάθαρη. Μείναμε έκπληκτοι που ο διαιτητής έμεινε στη θέση του και ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία σε κενή εστία να σημειώσει το γκολ. Όπως έγινε, είναι αλλοίωση αποτελέσματος.

Για την εικόνα της Νίκης στο 2ο μέρος: «Στο 2ο ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι κέντρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχαμε υπέρ μας το σκορ. Βγήκαμε 2-3 φορές στην αντεπίθεση, είτε με τον Γιάκοβλεφ, είτε με τον Βουρδάκη και μία φάση με τον Ιορδανίδη. Ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν θα είχαμε πρόβλημα αν δεν επενέβαινε ο διαιτητής. Σήμερα η ομάδα άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε καταστάσεις πέρα του αγωνιστικού. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις