Π. Τζαναβάρας: “Δύσκολο και επικίνδυνο ξεκίνημα”

Δύσκολο και επικίνδυνο χαρακτήρισε το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην παλιά του ομάδα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, με δηλώσεις του σε δραμινή αθλητική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της κληρωτίδας να βγάλει πρώτο αντίπαλο τη Δόξα Δράμας:

“Μάλλον θα πρέπει αρχικά και σε ότι αφορά εμένα τον ίδιο να πρόκειται για ένα από αυτά που λέμε «παιχνίδια της μοίρας» και στην προκριμένη περίπτωση …τα παιχνίδια της κληρωτίδας! Για την Νίκη… …είναι ένα δύσκολο και συνάμα επικίνδυνο ξεκίνημα. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να μην αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν την Δόξα με ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα μέσα στην Δράμα”, δήλωσε ο τεχνικός των κυανολεύκων στο sportdrama και συνέχισε:

“Ένα παιχνίδι πρεμιέρας είναι πάντα ξεχωριστό και κρύβει πολλούς κινδύνους. Προσωπικά έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα γιατί στο πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος επιστρέφω εκεί από όπου έφυγα και κρατάω μέσα μου πολλές καλές αναμνήσεις. Βέβαια είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε πάντα το συμφέρον της ομάδας για την οποία δουλεύουμε. Να ευχηθώ πάντως καλή επιτυχία και υγεία για την ομάδα μας και τον κόσμο της άλλα και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις