Ξηροφώτος: «Πρέπει και θα βελτιωθούμε»

Ο Στέφανος Ξηροφώτος εκπροσώπησε το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, όπου η ομάδα του κέρδισε με σκορ 2-1. Ο “κυανόλευκος” προπονητής τόνισε πως για ακόμη μία φορά η ομάδα του βρέθηκε σε δύσκολη θέση αφού δεν πέτυχε το 2ο γκολ στο χρονικό σημείο που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Τέλος ο κ. Ξηροφώτος τόνισε πως η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης που θα προσπαθήσει να τα εξαντλήσει κατά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Ο Στέφανος Ξηροφώτος αφού ευχαρίστησε τον κ. Λίβα για τα καλά λόγια για την ομάδα του, του ευχήθηκε ο Αστέρας να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει και συμπλήρωσε για το παιχνίδι: “Έγινε ένα καλό και γρήγορο παιχνίδι. Για εμάς οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος. Όλη την εβδομάδα είμαστε στο γήπεδο, προσπαθούμε για το καλύτερο όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε την εικόνα που θα θέλαμε.

Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα προβλήματα και να τα διορθώσουμε.

Σήμερα, όπως και σ’ άλλα παιχνίδια καθοριστικό στάθηκε το γεγονός πως δεν κάναμε το 2-0. Έχουμε κάποια διαστήματα υπεροχής που δεν εκμεταλλευόμαστε με αποτέλεσμα όσο περνάει η ώρα και ανεβαίνει ο αντίπαλος να δημιουργούνται προβλήματα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το γεγονός πως έχουν μείνει προσηλωμένοι στον στόχο και στη δουλειά που γίνεται. Πρέπει και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε.

Να ευχηθώ σ’ όλο τον κόσμο υγεία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις