Τζήμας:«Δεν τα παρατάμε»

Ο Νίκος Τζήμας επέστρεψε στα γκολπόστ της Νίκης μετά από περίπου δύο μήνες (08/10/17), συνδυάζοντας την επιστροφή του με νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Ο τερματοφύλακας της Νίκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Αστέρα Ιτέας, τονίζοντας τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα υποχρέωσαν την ομάδα να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και με τη χθεσινή (17/12) νίκη, αυτός και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν με περισσότερη ηρεμία για να βελτιωθούν ακόμη πιο πολύ, πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τζήμα

«Να έχουμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ο Αστέρας Ιτέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, εγώ προσωπικά δεν την ήξερα, αλλά πιστεύω πως είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό είναι προς τιμήν τους.

Όσον αφορά την ομάδα μου, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε φέρει άσχημα αποτελέσματα τελευταία. Προσπαθούμε, έχουμε διπλασιάσει τις προπονήσεις, κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά με τους προπονητές μας. Τώρα έχουμε την διακοπή. Ευτυχώς νικήσαμε και θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Ίσως έρθουν κάποιοι, ίσως φύγουν κάποιοι άλλοι, όπως γίνεται στις ομάδες. Να δούμε με καθαρό μυαλό τι μας έφταιγε. Εννοείται δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε έτσι όπως πρέπει να αγωνίζεται η Νίκη Βόλου, όλοι μαζί με δύναμη και στο τέλος θα δούμε ποια είναι η πορεία μας. Στόχος για μένα είναι να βλέπω το γήπεδο κάθε φορά να γεμίζει λίγο παραπάνω. Να μην κοιτάμε τη βαθμολογία. Οι φίλαθλοι κρίνουν αυτό που βλέπουν. Έχω παίξει σε ντέρμπι που ήρθε 0-0 και μας χειροκροτούσε όλο το γήπεδο. Έχω παίξει σε ντέρμπι που ήρθε 1-1 δηλαδή το ίδιο αποτέλεσμα και οι φίλαθλοι δεν ήταν ικανοποιημένοι. Οπότε αυτό πρέπει να βελτιώσουμε και θα πάνε όλα καλά.

Οι προπονητές μας πιστεύουν και τους δύο τερματοφύλακες. Θεωρώ ότι και ο Μένιος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Είχα ακούσει κάποια πράγματα για το όνομά μου κι ενώ δεν έπρεπε ίσως να με επηρέασαν ψυχολογικά, δηλαδή ότι όλα είναι καλά και μάλλον φταίει ο Τζήμας που στράβωσε ένα αποτέλεσμα… Εντάξει με επηρέασε αυτό αλλά ήταν λάθος μου. Αλλά από εκεί και πέρα με προστάτεψαν οι προπονητές μου. Εννοείται ότι και οι δύο τερματοφύλακες θα πάρουμε ευκαιρίες, αυτό μας το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή της χρονιάς. Τα αποτελέσματα δυστυχώς στράβωσαν κι ενώ δεν έπαιζα. Τώρα ξαναήρθα, στην πορεία θα ξαναπαίξει και ο Μένιος αφού έχουμε μαζί μας τους προπονητές και την διοίκηση δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναέπαιξα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις