Δώρα και ευχές για τους παίκτες της Νίκης (photos)

Με μία “ζεστή” εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στο Πανθεσσαλιικό, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου αποχαιρέτησε το 2017. Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου επιφύλαξε μία έκπληξη στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της ομάδας, καθώς παρουσία σύσσωμης της διοίκησης αλλά και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, τους πρόσφερε από ένα μπουκάλι κρασί (χορηγία της Κάβας Καπουρνιώτη) με συλλεκτική ετικέτα, καθώς και από μία βασιλόπιτα συνοδευόμενα από πολλές ευχές για τη νέα χρονιά.

 

Τον λόγο πρώτος πήρε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτσης, ο οποίος τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι τη νέα χρονιά η διοίκηση της ομάδας δυναμώνει ακόμη περισσότερο και έθεσε ως στόχο τη 2η θέση που υπό προϋποθέσεις θα είναι σαν πρωτάθλημα (αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Φάτση σε μεταγενέστερη ανάρτηση).

 

Στους παίκτες μίλησε και ο εκτελών χρέη προέδρου πλέον, κ. Ιμεράι εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί ώστε να η Νίκη να οδηγηθεί εκεί που ανήκει (αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ιμεράι σε μεταγενέστερη ανάρτηση).

 

O αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Βενέτης χαρακτήρισε χρονιά οργάνωσης αυτή που ολοκληρώνεται και ευχήθηκε η νέα χρονιά να ανταμείψει τους κόπους της διοίκησης (αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βενέτη σε μεταγενέστερη ανάρτηση)

 

Επίσης στους παίκτες μίλησε ο νέος αρχηγός της ομάδας, κ. Πρόγκνι αναφέροντας πως η ομάδα θα διορθώσει όποια λάθη έγιναν και θα λειτουργήσει επαγγελματικά (αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πρόγκνι σε μεταγενέστερη ανάρτηση)

 

Τις δικές του ευχές έδωσε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Χρήστος Τζιώρας

Στη συνέχεια οι παίκτες αφού πήραν τα δώρα τους, γευμάτισαν μαζί στην αίθουσα που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν τον λόγο στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, πριν αναχωρήσουν για να περάσουν με τις οικογένειές τους την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

 


















Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις