Σε κυκλοφορία από αύριο τα διαρκείας των play off

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από αύριο Τρίτη 31/3/2015 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τα Playoff της Football League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.
Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου θα μπορούν να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα κάρτα τους σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με αυτή που θα ισχύσει για τους νέους κατόχους διαρκείας και θα μπορούν να ανανεώσουν την θέση τους έως και την Μεγάλη Τετάρτη, 8/4/2015.

Οι τιμές των καρτών διαρκείας για τα Playoff της Football League

Pin1

Σε όσους ανανεώσουν ή προμηθευτούν κάρτα διαρκείας έως και τις 8 Απριλίου 2015, θα δοθεί δωροκάρτα αξίας 10€ για αγορές από την μπουτίκ της ΠΑΕ.

Τα απλά εισιτήρια για τους αγώνες των Playoff της Football League ΟΠΑΠ 2014 – 2015 θα έχουν ως εξής:

pin2

Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι θα διαθέτει 100 εισιτήρια για κατόχους κάρτας ανεργίας στη τιμή των 5€ ανά αγώνα στη Θύρα 1.
Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει ότι οι ανανεώσεις και οι αγορές των καρτών διαρκείας θα γίνονται αυστηρά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ Βόλου με την καταβολή μετρητών (όχι δόσεις). Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων διαμορφώνονται ως εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00π.μ. έως 8.00 μ.μ.
Σάββατο: 10.00 π.μ. έως 2μ.μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις