Λ. Μπακάλης: Δυσκολευόμαστε σε οργανωμένες άμυνες

Ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Λάκης Μπακάλης συμφώνησε με τον Χρήστο Σπαθή, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως η ισοπαλία με τον Ρήγα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους Αλεξίου-Σπαθή, που αποτελούν ποδοσφαιρικά του παιδιά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Είχαμε ένα ντέρμπι το οποίο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Ειδικά στο α’ ημίχρονο παίζαμε στο μισό γήπεδο με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ικανοποιητική ανάπτυξη. Χάσαμε και τρεις καλές ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί.
Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν τον Ρήγα, που κλείνει σωστά τους χώρους, ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά του. Απέναντι σε οργανωμένες άμυνες φαίνεται πως δυσκολευόμαστε. Δεν μένει τίποτε άλλο από το να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, ιδιαίτερα στο να έχουμε πιο γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό και να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις.
Στο β’ ημίχρονο είχαμε πιο αργό ρυθμό και νομίζω ότι δίκαια ήλθε αυτό το 0-0. Εδώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ρήγα. Με τον Χρήστο Σπαθή και τον Γιώργο Αλεξίου μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά μαζί. Τους εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζουν. Ήμουν εμπνευστής αυτής της ιδέας για να συνεχίσει η ομάδα του Ρήγα εκ των έσω. Γνώριζα τις δυνατότητές τους από τη συνεργασία που είχαμε όταν δούλευαν στις ακαδημίες. Και οι δύο το κατέχουν το αντικείμενο. Το ξεκίνημά τους είναι πολύ καλό και τους εύχομαι να τους δούμε και σε υψηλότερες κατηγορίες».
Όταν ζητήσαμε από τον κ. Μπακάλη να βαθμολογήσει τους Αλεξίου-Σπαθή μια και είναι ο ποδοσφαιρικός τους δάσκαλος, η απάντηση ήταν: «Θα τους βάλω 8,8».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

  • ΓΣ Αλμυρού
  • Λ Μπακάλης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις