Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων (pregame)

Στο Προάστιο Καρδίτσας δοκιμάζεται σήμερα Κυριακή στις 15.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Α.Ο. Σελλάνων, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Αστέρα Ιτέας και την ισοπαλία με τον Ρήγα Φεραίο την περασμένη αγωνιστική.

Μετά την… τρικυμία που προκάλεσε η δήλωση παραίτησης του Στέλιου Βούλγαρη από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του ΓΣΑ, επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Οι διοικούντες τον σύλλογο εξέδωσαν καθησυχαστική ανακοίνωση, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστές.
Ο μόνιμος πλέον απών, λόγω του τραυματισμού του, Κώστας Κρανάς δεν πρόκειται να βρίσκεται στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Από κει και πέρα διαθέσιμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Σάββας Φαράντος, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος.
Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης στο Προάστιο αποτελείται από τους Βάιο Τσιτσανούδη, Γρηγόρη Δεδικούση, Δημήτρη Παραφέστα της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο Θανάσης Κλειτσάκης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις