Κ. Σταματίου: Πλήρης ομάδα ο ΓΣΑ με μεγάλες δυνατότητες

Ο Κώστας Σταματίου ανάλαβε, ως γνωστόν, προπονητής στον Γ.Σ. Αλμυρού, αντικαθιστώντας τον Λάκη Μπακάλη και θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι (12/11, 15.00) με τον Αχιλλέα Φαρσάλων εντός έδρας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία», τόσο για την εικόνα που έχει αποκομίσει για την ομάδα στις πρώτες προπονήσεις, όσο και για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την εικόνα που αποκόμισε από την ομάδα μετά τις δύο πρώτες προπονήσεις μαζί της: «Από πλευράς υλικού ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν έχει κανένα θέμα. Η ομάδα είναι πλήρης ενώ είναι ευχάριστο που στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το «παρών» 20 ποδοσφαιριστές. Υπήρχε η δικαιολογημένη απουσία των Βούλγαρη, Κρανά, Φαράντου, οι οποίοι έχουν πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και του Χολέβα επειδή είναι στρατευμένος. Πάντως, ο Χολέβας θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Αχιλλέα.
Εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα από τον προκάτοχό μου, τον Λάκη Μπακάλη, καθώς και τον Κώστα Γρηγοριάδη. Επίσης, όλοι οι παίκτες είναι τακτοποιημένοι οικονομικά. Δεν μας λείπει τίποτε. Γι’ αυτό και περιμένω γρήγορη ανάκαμψη, αγωνιστική και φυσικά βαθμολογική».
Για το αν η ομάδα επηρεάστηκε ψυχολογικά από τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα μούδιασμα λόγω των τριών συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ωστόσο, θα επαναλάβω ότι διαθέτουμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, με τον βασικό κορμό να έχει την εμπειρία της Γ’ Εθνικής. Γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.
Προπονητικά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή, οπότε έχω ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα. Πιστεύω ότι και για τους ποδοσφαιριστές είναι πλέον θέμα εγωισμού για να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Καλούνται να αποδείξουν ότι δεν είναι τυχαία τα κολακευτικά σχόλια για την αξία τους που έχουν πει από το καλοκαίρι οι ειδικοί».
Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων: «Την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Αχιλλέα Φαρσάλων, μία ομάδα ικανή να κάνει τη «ζημιά». Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη. Πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς διότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου το πρόγραμμα θα δυσκολέψει αρκετά, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Θήβα και Νίκη, το εντός με τον ΝΠΣ Βόλος, η έξοδός μας στο Δίστομο και άλλο ένα ματς στον Αλμυρό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου».
Για τους φιλάθλους του Γ.Σ. Αλμυρού: «Περιμένουμε από τον κόσμο του Αλμυρού να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια της ομάδας. Ο Γυμναστικός μετέχει πλέον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά σε Πανελλήνιο επίπεδο την ευρύτερη περιοχή και γι’ αυτό αξίζει τη στήριξη όλων. Τους θέλουμε κοντά μας και από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους κάνουμε υπερήφανους».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

  • Κ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις