Επιστροφή στις νίκες με Αχιλλέα θέλει ο ΓΣ Αλμυρού (pregeme)

Με τον Κώστα Σταματίου να ντεμπουτάρει στον πάγκο του, ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υποδεχθεί σήμερα στις 3 μ.μ. τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Η προετοιμασία του Γυμναστικού ολοκληρώθηκε με τον Κώστα Σταματίου να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών παικτών. Πρόκειται για τον προερχόμενο από επέμβαση Κώστα Κρανά και τους Παναγιώτη Βούλγαρη, Σάββα Φαράντο, που λόγω ενοχλήσεων έχουν χάσει προπονήσεις.
Ο Χρήστος Χολέβας αναμένεται να πάρει άδεια από τη μονάδα του και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος.
Την αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Αχιλλέα Φαρσάλων θα διευθύνει ο Νικόλαος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Νικόλαο Μανούρα και Νικόλαο Τζανή, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις