Κ. Σταματίου: Αρχίζει ένας αγωνιστικός… Γολγοθάς

Μέχρι το τέλος του α’ γύρου ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει να δώσει πέντε παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η αρχή θα γίνει αύριο Κυριακή (19/11, 15.00) στη Θήβα κόντρα στην τοπική ομάδα και θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Νίκη στο Πανθεσσαλικό, ΝΠΣ «Βόλος» στο «Αθανάσιος Ραγάζος», Αμβρυσσέα Διστόμου εκτός έδρας και με τον Ολυμπιακό Βόλου εντός.

Γίνεται κατανοητό ότι θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Απέναντι στη Θήβα μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αρκεί να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.
Σύμφωνος με την παραπάνω άποψη είναι ο Κώστας Σταματίου, με τον τεχνικό της ομάδας να δηλώνει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Την Κυριακή αρχίζει για μας ένας αγωνιστικός… Γολγοθάς, με αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Βέβαια, κάποια στιγμή θα τους αντιμετωπίζαμε όλους. Τώρα μας απασχολεί μόνο το ματς με τη Θήβα για το οποίο χρειάζεται να επιδείξουμε ποδοσφαιρικό θράσος, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν παίξουμε σύμφωνα με την αξία μας, αποδεικνύοντας μέσα στο γήπεδο ότι πραγματικά είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

  • Κ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις