Δύσκολο έργο με Θήβα για τον Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα Κυριακή (19/11, 15.00) ο Γ.Σ. Αλμυρού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα «εκστρατεύσουν» στη Θήβα για να αναμετρηθούν με την τοπική ομάδα.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα έχει τρεις απουσίες στον σημερινό αγώνα. Ο Γιώργος Σαββίδης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και γι’ αυτό τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής, ο Χρήστος Χολέβας είναι τραυματίας και ο Κώστας Κρανάς ανέτοιμος αγωνιστικά. Ο τελευταίος μετέχει πλέον στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος αγωνιστικά.
Στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Σταματίου είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος.
Στην αναμέτρηση Θήβα-Γ.Σ. Αλμυρού ορίστηκε ως διαιτητής ο Κοσμάς Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Μιχάλη Σγουράκη και Χρήστο Κορώνα. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Πειραιώς, ενώ ο παρατηρητής τους Χρήστος Διαμάντης είναι από την ΕΠΣ Εύβοιας.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις