Κ. Σταματίου: Προσγειωμένοι και με σεβασμό απέναντι στη Νίκη

Ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική, αλλά φιγουράρει στη 2η θέση του 4ου ομίλου. Όπως είναι λογικό το ηθικό όλων βρίσκεται στα ύψη, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (26/11, 15.00) στο Πανθεσσαλικό, αλλά ο τεχνικός Κώστας Σταματίου δεν εφησυχάζει.

Γνωρίζει τις… κακοτοπιές της κατηγορίας και προσπαθεί να κρατά χαμηλά τους τόνους. Εξάλλου, ακολουθούν παιχνίδια με εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως το αυριανό με τη Νίκη. Ο Αλμυριώτης προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Η κατηγορία είναι δύσκολη. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Με δύο νίκες φτάσαμε στη 2η θέση, αλλά με δύο ήττες μπορεί να πλησιάσουμε την επικίνδυνη ζώνη. Χρειάζεται να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Μπροστά μας υπάρχει ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς. Παίζουμε στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη, που «καίγεται» για τους βαθμούς, αφού το πρωτάθλημα γι’ αυτή βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Θα μας αντιμετωπίσουν με σεβασμό και ανάλογο προφίλ πρέπει να δείξουμε και εμείς.
Η Νίκη δεν παύει να είναι Νίκη, οπότε εμείς οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα συγκροτημένοι και δυνατοί στο παιχνίδι. Με το μέρος μας έχουμε την ψυχολογία, λόγω των τελευταίων επιτυχιών μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μέσα στο δύσκολο πρόγραμμα».

  • ΓΣ Αλμυρού
  • Κ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις