Με “όπλο” την ψυχολογία ο ΓΣΑ κόντρα στη Νίκη (pregame)

Με «όπλο» την ψυχολογία και με την σχετική άνεση που προσφέρει η 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει σήμερα Κυριακή 26/11 στις 15.00 τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο τραυματίας Χρήστος Χολέβας και ο Σάββας Φαράντος, που επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά είναι ανέτοιμος, θα μείνουν εκτός αποστολής. Επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ στους διαθέσιμους παίκτες συγκαταλέγεται πλέον και ο Κώστας Κρανάς.
Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος.

Στο βόρειο πέταλο οι φίλοι του ΓΣΑ
Ξεχωριστή κερκίδα θα έχουν σήμερα οι φίλοι του Γ.Σ. Αλμυρού, που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τη Νίκη. Θα τοποθετηθούν στο βόρειο πέταλο και θα υπάρχει εκδοτήριο γι’ αυτούς στην Γ’ πεζογέφυρα του σταδίου. Αυτό αποφασίστηκε λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων από την πλευρά του Γυμναστικού και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις