Κ. Σταματίου: Μας προβληματίζει το πλαστικό τερέν

Στον Γ.Σ. Αλμυρού έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα που υπέστησαν εντός έδρας από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ «Βόλος». Η προσοχή τους είναι στραμμένη στην αυριανή (10.12, 15.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμβρυσσέα, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Διστόμου, το οποίο διαθέτει πλαστικό τερέν.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σταματίου, το ίδιο το γήπεδο θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα για την έκβαση του παιχνιδιού, αφού η κατάστασή του θα οδηγήσει τις ομάδες να παίξουν δυνατά. Ο Αλμυριώτης προπονητής δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που ως τώρα έχει δείξει καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόλις δύο πόντους πίσω μας. Ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει για μας, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο με πλαστικό τερέν, που μάλιστα έχει και μικρές διαστάσεις.
Αυτό από μόνο του δείχνει πως το ματς θα πάει στη δύναμη. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες και να είμαστε πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι. Έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και ευελπιστούμε στην κατάκτηση θετικού αποτελέσματος».

  • Κ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις