Π. Θωμαΐδης: Χωρίς άγχος με Ολυμπιακό Βόλου

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 17/12 στο στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος». Ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς.

Στον Αλμυρό γνωρίζουν ότι το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, κάτι που φαίνεται και από τα όσα είπε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Πέτρος Θωμαΐδης.
Ο 32χρονος μέσος θεωρεί ότι το ματς θα πάει στη δύναμη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μπροστά μας έχουμε ένα μαγνησιώτικο ντέρμπι. Ασφαλώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, αφού δεν παραγνωρίζουμε την αξία και τη δυναμική του Ολυμπιακού. Εμείς έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο απ’ το ότι θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, ενώ με το μέρος μας είναι και η ψυχολογία. Νομίζω πως όλη την πίεση θα την έχει ο Ολυμπιακός διότι εκείνος «καίγεται» περισσότερο για τους βαθμούς.
Από την δική μας πλευρά σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό. Ως γηπεδούχοι θα παίξουμε για τη νίκη σε ένα ματς που λογικά θα κριθεί στη δύναμη. Περιμένουμε και αρκετό κόσμο στο γήπεδο για να δει ένα ωραίο παιχνίδι. Από κει και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος».

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις