Με “όπλο” την ψυχολογία ο Αλμυρός κόντρα στον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια της εξαιρετικής του πορείας, ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι έτοιμος να υποδεχθεί σήμερα τον Ολυμπιακό Βόλου, στο μαγνησιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν το «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στη 2η θέση του 2ου ομίλου.

Ο Αλμυρός εντός έδρας έχει να επιδείξει τρεις νίκες, με Οπούντιο Μαρτίνου, Διγενή και Αχιλλέα Φαρσάλων, έχει μία ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος και μία ισοπαλία με τον Ρήγα Φεραίο.
Ο τραυματίας Χρήστος Χολέβας αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία. Έτσι, στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Σταματίου θα είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Γιάννης Καψιώτης, Σάββας Φαράντος, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος, Κώστας Κρανάς, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής.
Οι φίλαθλοι του Αλμυρού και της γύρω περιοχής αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι, με τον ΓΣΑ να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Ολυμπιακό Βόλου σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Ο Γιώργος Μαμασούλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης και Χρήστος Τασόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης από την Ένωση Φθιώτιδας.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις