Κ. Σταματίου: «Δεν αξίζει στον Ολυμπιακού Βόλου, αυτό που του συμβαίνει»

Ο Κώστας Σταματίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου ότι δεν αξίζει στον Ολυμπιακό αυτό που περνά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού του Γ.Σ. Αλμυρού:

«Προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, επειδή γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους. Ξέραμε ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ, θα έπαιρνε ένα σοβαρό προβάδισμα για την νίκη και νομίζω ότι αυτή ήταν η εικόνα του αγώνα. Παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες κι αρκετές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό κι από εμάς. Μίλησε η κλάση του Καραγκιολίδη και του Σταυράκη. Είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και να ευχηθώ κι εγώ Χρόνια πολλά και Καλές γιορτές σε όλους. Καλή συνέχεια στον φίλο μου, τον Λάκη Μπακάλη και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, γιατί πραγματικά αυτό που του συμβαίνει, δεν το αξίζει».

Ερωτηθείς για την πορεία και το στόχο του Αλμυρού ανέφερε: «Ο Αλμυρός κάνει πορεία πρωταθλητισμού στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έχει πέντε νίκες και μία ήττα. Αυτό οφείλεται στα παιδιά που δουλεύουν κάθε μέρα ανελλιπώς και δίνουν την ψυχή τους και επίσης στο ότι έχουμε διοικητική ηρεμία. Η διοίκηση είναι κοντά μας και μας βοηθά σε αυτή την ωραία εικόνα που βγάζουμε. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, δηλαδή να διατηρηθούμε στις ψηλές θέσεις».

Για το αν θα κάνει προσθήκες η ομάδα του, είπε: «Ελάχιστες προσθήκες και κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές για να μπορούμε να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές καθημερινά στις προπονήσεις. Έχουμε κάποιες ελλείψεις, υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν. Το επίπεδο της Γ’ Εθνικής είναι αρκετά ανεβασμένο και αν έχεις ποδοσφαιριστές στην προπόνηση, βελτιώνεις πάντα την εικόνα σου».

Για το πώς αισθάνθηκε που αντιμετώπισε τον Λάκη Μπακάλη, τόνισε: «Με τον Λάκη μας συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων. Μιλούσαμε πάντα, όταν ήμασταν αντίπαλοι προπονητές. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και το ξέρετε όλοι. Χαίρομαι για τις επιτυχίες του Λάκη, όπως κι εκείνος για τις δικές μου. Όμως, το ποδόσφαιρο, έτσι είναι. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε να είμαστε σε δύο διαφορετικούς πάγκους, ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του. Εγώ θα πω κάτι, που ίσως δεν έχει περάσει κι από το μυαλό του Λάκη. Σε όλη την πορεία μας, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν αντίπαλοι. Εγώ είμαι αντίπαλος του Ολυμπιακού κι ο Λάκης είναι αντίπαλος του Αλμυρού, όπου ξεκίνησε φέτος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • ΓΣ Αλμυρού
  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Συνέντευξη Τύπου
  • ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις