«Ο Ολυμπιακός Β. είναι το μεγαλύτερο όνομα σε όλη τη Γ’ Εθνική»

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου ως τη μεγαλύτερη ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 από τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα:

«Παίξαμε με μια ομάδα, η οποία ήταν πολύ καλή μέσα στο γήπεδο. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και ήξεραν τι ζητάγανε. Εμείς χάσαμε ευκαιρίες μετά το 1-0, αλλά και ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ομάδα του Αλμυρού να κερδίζει μεγάλους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το μεγαλύτερο όνομα ολόκληρης της Γ’ Εθνικής.
Σε κάτι προσωπικό, που θα ήθελα να αναφερθώ, επειδή έχω κλείσει τα 35, δεν είναι κακό να σου λένε ότι είσαι παλαίμαχος. Δεν αναφέρομαι ούτε στον κ. Λάκη Μπακάλη, ούτε στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, ούτε στο φίλαθλο κόσμο. Ξέρουν αυτοί. Εγώ ήμουν ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν, αλλά βρισκόμουν μέχρι και στο τελευταίο παιχνίδι με το Θεσπρωτό για να παίξω. Κάποιοι με έλεγαν παλαίμαχο, αλλά ερχόμουν από τη Λάρισα και δεν έχασα ούτε μία προπόνηση. Καλό είναι, επειδή έχουμε καριέρα πίσω μας και μπροστά μας στο ποδόσφαιρο, να δείχνουμε σεβασμό και αξιοπρέπεια. Είμαι ευτυχής που κέρδισα τον Ολυμπιακό Βόλου σαν παίκτης του Αλμυρού, αλλά στεναχωριέμαι για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, επειδή δεν του αξίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή θα κάνω βήματα στην καριέρα μου στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο και επειδή έχω συνεργαστεί με τον Λάκη Μπακάλη που έχει συμβάλει τα μέγιστα, όσον αφορά αυτό που είδατε από την αρχή της περιόδου (σ.σ. στον Γ.Σ. Αλμυρού) και τον κ. Σταματίου που τον έχω τώρα προπονητή και τον είχα και κάποια στιγμή στη Λαμία, διότι μαθαίνω από αυτούς και είναι πάνω από όλα άνθρωποι, κύριοι και τους αξίζει αυτό που λέμε στα αγγλικά ”respect”. Λίγη αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δεν αναφέρομαι στον κ. Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές, αλλά αναφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο για την προηγούμενη χρονιά. Ξέρουν αυτοί. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Καλές γιορτές».

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • ΓΣ Αλμυρού
  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Συνέντευξη Τύπου
  • Βαγγέλης Στουρνάρας
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις