Φλίγκος: Σεβάστηκα τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου

Στην ηλικία των 32 ετών, ο Κώστας Φλίγκος δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν για την αξία του, ωστόσο μπορεί να δίνει μαθήματα ήθους εντός γηπέδου, σεβόμενος το παρελθόν του και τους ανθρώπους που τον στήριξαν. Στο πρόσφατο ματς του Αλμυρού κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στην πρώην του ομάδα. Σκόραρε, αλλά δεν πανηγύρισε σεβόμενος

τη σεζόν που είχε με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη στήριξη που είχε από τον κόσμο.
Ο χαρισματικός επιθετικός μίλησε στο pamebala.gr και παραδέχθηκε ότι πράγματι σκεφτόταν αυτό το σενάριο όλη την εβδομάδα, πριν από τον αγώνα και τόνισε, ότι δεν πανηγύρισε, καθώς δεν ξεχνά την υποστήριξη που είχε από τον κόσμο της ομάδας.
«Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν αυτό το… σενάριο, όλες αυτές τις μέρες, την εβδομάδα πριν από το ματς. Ήταν ξεκάθαρη απόφαση να μην πανηγυρίσω, καθώς σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και έπρεπε να το κάνω. Μόνο για τον κόσμο όμως του Ολυμπιακού Βόλου και κανέναν άλλο», παραδέχθηκε ο άσος του Αλμυρού και συμπλήρωσε: «Έκανα μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος με αγάπησε και παρά το γεγονός ότι τους πλήγωσα, αναγνωρίζει τα όσα πρόσφερα στην ομάδα».
Παράλληλα, ο Κώστας Φλίγκος αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία του Αλμυρού, που πέρα από κάθε προσδοκία, είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.
«Είμαστε πάρα πολύ καλοί μέχρι σήμερα. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια πάρα πολύ καλή διοίκηση που νοιάζεται για εμάς και που με πολύ μεγάλη προσπάθεια μας τα παρέχει όλα. Οι στόχοι μας όμως θα παραμείνουν ίδιοι με αυτούς που είχαμε στην αρχή της σεζόν και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας ήταν και είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Είναι ιδιαίτερη η φετινή σεζόν, αφού οι διαφορές είναι πολύ μικρές και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να χάσεις πολύ σημαντικό έδαφος».
Τέλος, όχι μόνο δεν επηρεάζεται από το ότι βαδίζει το 32ο έτος της ηλικίας του, αλλά δεν έχει κανένα ενδοιασμό να παραδεχθεί ότι ενδεχομένως τώρα να είναι καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Στην Ελλάδα δυστυχώς λέμε για ταλέντο στα 25-26, για τελειωμένους στα 31-32 και αν δεν παίξεις μέχρι τα 23-24 δεν έχεις μέλλον. Εγώ αντίθετα βλέπω ότι όσο μεγαλώνει κάποιος, ωριμάζει. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω και με ονόματα. Είναι ο Βαγγέλης ο Στουρνάρας ή ο Γιώργος ο Σαββίδης που μπορούν και ανταπεξέρχονται καλύτερα και από τους μικρούς».

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις