Στο ΕΑΚ προπονήθηκε ΝΠΣ Βόλος-Πήρε άδεια υποστηρίζει ο Δήμος

Στο ΕΑΚ Βόλου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΝΠΣ Βόλος, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που τραβήχτηκε σήμερα Πέμπτη (26/10) και απεικονίζει τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται στο στάδιο.

Ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα έκανε γνωστό, πως το ΕΑΚ επρόκειτο χθες (25/10) να κλείσει για εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα (συγκεκριμένα θα γίνει επανασπορά). Εντούτοις, ο ΝΠΣ Βόλου το χρησιμοποίησε κανονικά σήμερα για την προπόνηση των ποδοσφαιριστών, τη στιγμή που το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης έχει κλείσει εδώ και δύο μέρες για επανασπορά του χλοοτάπητα.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας, όταν ρωτήθηκαν αν υπήρχε σχετική άδεια για τη χρήση του σταδίου, απάντησαν πως έκαναν σχετικό αίτημα στη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για να γίνει η σημερινή προπόνηση και πήραν άδεια.
Το goalpost.gr επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως δόθηκε άδεια στον ΝΠΣ για χρήση του ΕΑΚ σήμερα Πέμπτη, από τη στιγμή που, όπως τόνισαν, λόγω της βροχής που έπεσε την Τετάρτη, δεν έχουν αρχίσει οι εργασίες επανασποράς του χλοοτάπητα, πράγμα που αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή 27/10.

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις