Επιστροφή στις νίκες με διπλό στο Μαρτίνο για ΝΠΣ Βόλο

Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΠΣ Βόλο που πέρασε, έστω και δύσκολα, από το Μαρτίνο κερδίζοντας με σκορ 2-3 τον Οπούντιο. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο έβγαλαν αντίδραση στο γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 19’ με τον Τσιόφλιο και ισοφάρισαν εννέα λεπτά αργότερα με τέρμα του Πιαστόπουλου. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή με εύστοχο πέναλτι του Γκαρσία στο 50’ και δεν πτοήθηκαν ούτε όταν στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πάλι με τον Τσόφλιο, καθώς στο 62’ ο Δεμηρτζόγλου με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Το ματς

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και στην πρώτη τους ευκαιρία, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ήταν στο 19’ όταν ο Ντούνης έβγαλε κάθετη στον Τσόφλιο και αυτός με έξοχη προσποίηση και πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 27’ με βολίδα του Πιαστόπουλου που έστειλε πρώτα την μπάλα στο αριστερό δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα του Μπασινά, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Από το σημείο εκείνο και μετά το γήπεδο κατηφόρισε προς τα καρέ του Οπούντιου, με τον ΝΠΣ Βόλο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί. Στο 40’ ο Μπασινάς είπε «όχι» σε κεφαλιά του Ηλιάδη ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε νικητής και στη μονομαχία του με τον Δεμηρτζόγλου, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς και στο 50’ ο Γκαρσία ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Δεμηρτζόγλου από τον Κοκαβέση.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, ο Οπούντιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Τσόφλιο να αξιοποιεί την ωραία πάσα του Κολλά.

Τον Βόλο ΝΠΣ λύτρωσε ο Δεμηρτζόγλου στο 62’ όταν μετά από ατομική ενέργεια, μπήκε από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπασινά, γράφοντας το 2-3, σκορ που έμελλε να ήταν και το τελικό.

Οπούντιος Μαρτίνου: Μπασινάς, Χρυσαφόπουλος (82’ Τομόρι), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης Αδαμίδης, Μπράχο (64’ Παπανικολάου), Ξεζώνοτος (66’ Πρέντι), Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος, Ντούνης (71’ Αγγελόπουλος)

Βόλος ΝΠΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Δεμηρτζόγλου (86’ Μελισσόπουλος), Καμπαγέρο (88’ Ζέρης), Μηλιώτης (65’ Τζελίδης), Γκαρσία, Ηλιόπουλος (90’ Σαλαμούρας).

  • ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις