Για νέα νίκη με Αμβρυσσέα σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Έπειτα από δύο αγωνιστικές ο ΝΠΣ Βόλος επιστρέφει στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, όπου υποδέχεται σήμερα Σάββατο (11/11) στις 15.00 τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που ακολουθεί στη βαθμολογία, έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους.
Ο ΝΠΣ Βόλος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί του Οπούντιου Μαρτίνου, ενώ ο Αμβρυσσέας είχε επικρατήσει στο γήπεδό του της Νίκης με 1-0. Ο Χουάν Φεράντο, προπονητής του ΝΠΣ Βόλος μετά από αρκετό καιρό θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες και οι 19 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής: Μπουργάνης, Φαρμάκης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντόσης, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Τζελίδης, Σαλαμούρας, Καλαμίδας, Ζέρης, Μάντζης, Μηλιώτης και Μελισσόπουλος.
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου στην οποία τονίζονται τα εξής: «Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος, για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στοχεύει να μετατρέψει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, ώστε να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο. Γι αυτό το λόγο καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ώστε να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου.
Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό.
Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη)».
Το διαιτητικό τρίο ανήκει στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και αποτελείται από τους Νίκο Παπακωνσταντίνου, Στέλιο Καραγιάννη, Γιώργο Λιτοσελίτη, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Ανδρέας Στάθης της ΕΠΣ Τρικάλων.

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις