Την 7η νίκη του σε οκτώ αγώνες ο Βόλος ΝΠΣ, 3-1 τον Αμβρυσσέα

Δύο σερί νίκες για τον ΝΠΣ «Βόλος» και 7η συνολικά σε οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος, που επικράτησε εντός έδρας του Αμβρυσσέα με 3-1 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πίτου Γκαρσία. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Δημόπουλος με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Μάντζης με κοντινό πλασέ στο 75′ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83′ ο Κωστούλας με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή του Μπουργάνη.

Το ματς

Με τον ΝΠΣ Βόλο να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κινήσεων και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής ξεκίνησε το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 16’ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Ντέντσεφ. Πέντε λεπτά μετά οι Μάντζης και Σαλαμούρας συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να περνά έξω, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

1-0 με πέναλτι ο Γκαρσία

Η κυριαρχία των κυανέρυθρων στη μεσαία γραμμή δεν συνεπάγονταν και φάσεις μπροστά στα καρέ του Ντέντσεφ με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ηλία Λιόντου να κρατάνε εύκολα το «μηδέν». Ο Δερμητζόγλου στο 40’ έβγαλε τα «κάστανα» από τη φωτιά όταν σε επέλασή του από αριστερά ανατράπηκε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πίτου Γκαρσία στο 42’, γράφοντας το 1-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Εύκολα στο 3-0

Με «κληρονομιά» το 1-0 του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο τέρμα που θα «κλείδωνε» το τρίποντο. Στο 49’ ο Δερμητζόγλου γύρισε την μπάλα από τα αριστερά με τον Ντεντάκη να πιάνει το σουτ από τα δεξιά και μέσα της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 59’, με τον Δημόπουλο να προωθείται και με αριστερό σουτ από τα 25-30 μέτρα, έκανε το 2-0.

Με το άγχος να μπαίνει στην άκρη οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ανέβασαν στροφές και επιδίωξαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα. Στο 68’ ο Σαλαμούρας με φαντεζί ενέργεια πέρασε τρεις παίκτες, έκανε και την κάθετη στον Μάντζη, που είδε τον Ντέντσεφ να του λέει «όχι» στο 3-0. Στο 75’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τρίτο τέρμα τους με τον Μάντζη να εκμεταλλεύεται το ωραίο γύρισμα του Ηλιόπουλου από τα αριστερά, πλασάροντας ψύχραιμα στην εστία του Ντέντσεφ.

Γκολ της τιμής για τον Αμβρυσσέα

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 83’ με τον Κωστούλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά συμπαίκτη του και αδράνεια της άμυνας του ΝΠΣ Βόλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο επόπτης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Χίσι που είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο. Δύο λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα του κ. Παπακωνσταντίνου, το σουτ του Καμπαγέρο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αμβρυσσέα, παραμένοντας το τελικό 3-1.

Σκόρερ: 42′ Πίτου Γκαρσία, 59′ Δημόπουλος, 75′ Μάντζης – 83′ Κωστούλας.
Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Σαλαμούρας (73′ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (65′ Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78′ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (69′ Ζέρης), Ηλιόπουλος.
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Ντέντσεβ, Α. Μαργαρίτης (58′ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73′ Σχίζας), Ντος Σάντος (65′ Σούκιας), Βαγγέλης (88′ Κυπραίος), Κωστούλας, Χίσι, Μανιδάκης.

 

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • ΝΠΣ Βόλος
  • Αμβρυσσέας Διστόμου
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις