Η. Λιόντος: Το πέναλτι του ΝΠΣ «Βόλος» ήταν ανύπαρκτο!

Ανύπαρκτο χαρακτήρισε, ο Ηλίας Λιόντος, το πέναλτι που κέρδισε ο ΝΠΣ «Βόλος» και άνοιξε το σκορ κόντρα στην ομάδα του. Ο τεχνικός του Αμβρυσσέα δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι η ομάδα του στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης. Αναλυτικότερα:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, διότι θα αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και μάλιστα στην έδρα της. Μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους, συγκριτικά με τη δική μας. Στόχος μας είναι η παραμονή και αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε με το δικό μας τρόπο, ενώ στόχος της ομάδας του Βόλου είναι μόνο το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Στο δικό μας πλάνο ήταν να έχουμε ένα ενισχυμένο κέντρο και με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, που παίζουμε, να καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε παραπάνω χώρο στην ομάδα του Βόλου. Κάποια δικά μας ατομικά λάθη, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Βόλου να πετύχει άλλα δύο γκολ. Καταφέραμε και κάναμε το 3-1 και στις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, αν είχαμε λίγο πιο καθαρή σκέψη, ίσως να καταφέρναμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Νομίζω πως είχαμε μια καλή παρουσία και προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε με το δικό μας τρόπο στο σημερινό παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Βόλου και συγχαρητήρια για τη νίκη της».

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • ΝΠΣ Βόλος
  • Αμβρυσσέας
  • Συνέντευξη Τύπου
  • Ηλίας Λιόντος
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις