Θέλει να μπει με δύο βαθμούς στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός

Μετά το χθεσινό ρεπό αρχίζει από σήμερα Τρίτη 31/3 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με αντίπαλο την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (5/4). Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν και σ’ αυτό το…

…παιχνίδι να σημειώσουν μία ακόμη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξασφαλισμένη θέση στα πλέι άουτ, η οποία ωστόσο θέλει κι αυτή τη νίκη για να μπει με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα.
Ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα της Λάρισας με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο και σε συνάρτηση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα, θα ξεκαθαρίσει με τι βαθμούς θα μπει το βολιώτικο συγκρότημα στα πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» εφόσον νικήσουν την Αναγέννηση και δεν κερδίσει η ΑΕΛ τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, τότε θα μπουν στα πλέι οφ με δύο βαθμούς, καθώς θα έχουν αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών από την 3η ομάδα της κατάταξης.
Αν ο Ολυμπιακός χάσει στην Καρδίτσα και δεν κερδίσει η Λάρισα τον Ηρακλή, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στα πλέι οφ με ένα βαθμό. Σε περίπτωση νίκης της ΑΕΛ (και ήττας του Ολυμπιακού), τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν χωρίς βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα.
Όπως, βλέπουμε μόνο αδιάφορο βαθμολογικά δεν χαρακτηρίζεται το παιχνίδι της Κυριακής για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν αποκλειστικά για τη νίκη, έχοντας το βλέμμα τους και στο Καυταντζόγλειο.
Ο Ηρακλής εφόσον νικήσει τη Λάρισα θα μπει στα πλέι οφ με εννέα βαθμούς, τρεις το μπόνους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και έξι βαθμοί από τη διαφορά των 17 βαθμών από την 3η Λαμία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις