Πάνοπλος ο ΝΠΣ Βόλος με Ολυμπιακό (pregame)

Πάνοπλος θα αγωνιστεί ο ΝΠΣ «Βόλος» στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό (19.11, 15.00). Ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, με τον Χουάν Φεράντο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν να επιδείξουν τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (τρεις σε τέσσερα παιχνίδια), ενώ θυμίζουμε, πως στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής είχαν χάσει με 1-0 από τη Νίκη (η μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα). Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 23 γκολ και έχουν σκοράρει στα επτά από τα οκτώ ματς που έχουν δώσει. Μαζί με τον Οπούντιο και το Βελούχι είναι οι ομάδες που δεν έχουν ακόμη ισοπαλία.
Η βαθμολογική διαφορά που έχει αποκτήσει ο ΝΠΣ «Βόλος» από τους διώκτες του, του επιτρέπει να αγωνιστεί με λιγότερο άγχος και να παίξει για δύο αποτελέσματα απέναντι στον Ολυμπιακό. Κι αυτό, καθώς αν δεν χάσει και πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, θα διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας των οκτώ βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Χουάν Φεράντο θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Μπουργάνη, Φαρμάκη, Ντεντάκη, Δημόπουλο, Γκαλίτσιο, Ντόση, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλο, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλο, Τζελίδη, Σαλαμούρα, Καλαμίδα, Ζέρη, Μάντζη, Μηλιώτη και Μελισσόπουλο.
Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους του να μην πάνε στο Πανθεσσαλικό: «Η διοίκηση του Volos NFC καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να σεβαστούν την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνση Μαγνησίας που απαγορεύει τη μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου και να μην παρευρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.
Ας σεβαστούμε την απόφαση της Αστυνομίας και την επιθυμία της διοίκησης του Volos NFC».

  • ΝΠΣ Βόλος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις