Χ Φεράντο: Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε χαρούμενος για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ξεκινήσω τις δηλώσεις με το ατυχές περιστατικό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, του νεαρού Ανδρέα Κόκα, ο οποίος τραυματίστηκε. Όταν και εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, είχα τραυματισμούς και δύσκολες καταστάσεις. Όλοι μαζί να τον βοηθήσουμε με την θετική μας σκέψη να ξεπεράσει τραυματισμό του. Είναι μια δύσκολη στιγμή και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Όσον αφορά το παιχνίδι, στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε καλύτερη τοποθέτηση στην επίθεση. Είμαι λίγο απογοητευμένος για τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, γιατί χάσαμε λίγο το κοντρόλ του παιχνιδιού. Είχαμε πολλά φάουλ και περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές.
Στο δεύτερο ημίχρονο – και ειδικά στο πρώτο μισό του δεύτερου μέρους – κοντρόλαρε το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, έχει ποιότητα και είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου».

  • Χ Φεράντο

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις