Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΤ ο Διγενής Νεοχωρίου (video)

Ο Διγενής Νεοχωρίου πήρε εύκολη πρόκριση, στο σημερινό προημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣΤ με τα Μετέωρα, επικρατώντας με το ευρύ 4-0.

Ο Διγενής Νεοχωρίου, στο ντεμπούτο των Σαρακατσάνου, Ζαφείρη στην τεχνική τους ηγεσία (παράλληλα αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση) ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, σημείωσαν τέσσερα τέρματα, είχαν και άλλες ευκαιρίες, ενώ απειλήθηκαν ελάχιστα από τους Καλαμπακιώτες.

Το Νεοχώρι προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη μετέτρεψε τον προημιτελικό σε παράσταση για ένα ρόλο, πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Γιάννης Κολοβός που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Μπάμπης Παπαχατζής.

Αντίθετα, τα Μετέωρα παρουσιάστηκαν λιγότερο ανταγωνιστικά σε σχέση με αυτό που περιμέναμε, ενώ σε γενικές γραμμές φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Προφανώς οι φιλοξενούμενοι είχαν το μυαλό τους περισσότερο στο πρωτάθλημα που αποτελεί και το βασικό φετινό τους στόχο.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αρκετοί φίλαθλοι καθώς η προσέλευση κόσμου κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία των ανθρώπων του Α.Σ Μετέωρα, καθώς πριν τη σέντρα του ματς διοίκηση και τεχνικό τιμ μετέβησαν στο μνημείο που έχει στηθεί στην είσοδο του γηπέδου στη μνήμη του Μπάμπη Παπαχατζή και απόθεσαν μερικά λουλούδια.

‘Ατυχος για το Διγενή ο Κώστας Ζαφείρης που τραυματίστηκε στο 55’ της αναμέτρησης, δίνοντας τη θέση του στο νεαρό Βασίλη Καρατζά, που απειλήθηκε ελάχιστα το διάστημα που αγωνίστηκε.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

Μεγάλη ευκαιρία με τον Τσικρικά το σουτ αποκρούει ο Λαφαζάνης σε κόρνερ στο 11′.

Κόρνερ με τον Κατσαμάγκα κεφαλιά του Μακρή αποκρούει ο Λαφαζάνης και εν συνεχεία της φάσης το πλασέ του Γούτσιου και το 1-0 στο 34′.

Αντεπίθεση του Νεοχωρίου με τον Κατσαμάγκα που θα σπάσει την μπάλα στον Κολοβό θα σουτάρει και θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Λαφαζάνης στο 44′.

Σέντρα του Κατσαμάγκα λανθασμένη έξοδος του Λαφαζάνη και σε κενή εστία ο Κολοβός με πλασέ θα κάνει το 2-0 στο 54′.

Φάουλ με τον Σκόνδρα η μπάλα άουτ στο 63′.

Κόρνερ με τον Κατσαμάγκα κεφαλιά του Μπασιάκα και το 3-0 στο 72′.

Φάουλ με τον Κολοβό διώχνει με γροθιές ο Λαφαζάνης στο 81′.

Σέντρα του Αμπαδιωτάκη το σουτ με την μια από τον Κολοβό η μπάλα άουτ στο 83′.

Συρτή σέντρα του Αμπαδιωτάκη το σουτ με την μια ο Κολοβός και το 4-0 στο 85′.

Αλάνθαστη η διαιτησία του Βαγγέλη Γρατσάνη και των βοηθών Νταλούκα και Σταφυλά που δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Οι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου: Ζαφείρης, Γκαγκαστάθης, Κατσαμάγκας, Κολοβός, Μακρής, Μπασιάκας, Σαρακατσάνος, Σκόνδρας, Τζέλης, Τσικρικάς, Γούτσιος

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΜΕΖΙΝΙ, ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ, ΨΑΡΡΑΣ.

Α.Σ Μετέωρα:Λαφαζάνης, Χριστοδουλόπουλος, Τσιαντούλας, Φορτούνης, Γκόβαρης, Αυγέρος, Γεωργάκης, Κοτσιλιάνος, Μόκας, Παπαναστασίου,Πολυζόπουλος

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΛΙΤΣΙΟΣ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ, ΝΤΑΛΟΥΚΑΣ, ΜΟΥΤΣΙΟΣ.

 

trikalascore.gr

  • Διγενής Νεοχωρίου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις