Kοντά σε Ρόκα o Άγιος Ιερόθεος

Ρεπορτάζ του pamebala.gr φέρνει τον Στάθη Ρόκα κοντά στη συμφωνία με τον Άγιο Ιερόθεο, παίκτη για τον οποίο υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Τις κινήσεις του προκειμένου να παίξει τα… ρέστα του για την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζει ο Άγιος Ιερόθεος και στο πλαίσιο προχώρησε σε μία πολύ δυνατή κίνηση και ετοιμάζει και την επόμενη.

Η ομάδα των Δυτικών προαστίων έφτασε σε συμφωνία με τον Γιάννη Σιδεράκη, που έχει περάσει για πολλά χρονιά από επίπεδο Super League (Πανιώνιος, Καλλονή) ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Λουτρακίου, ΑΕ Γιάννινα, Χαϊδάρι, Απόλλωνα και Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας έφτασε σήμερα σε συμφωνία με τον Άγιο Ιερόθεο και αποτελεί ίσως ένα από τα κορυφαία ονόματα του ομίλου. Ωστόσο, οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamebala.gr, στον Άγιο Ιερόθεο παλεύουν και για την απόκτηση του Στάθη Ρόκα, που πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα και βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. O 33χρονος που μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Ατρόμητου, έχοντας αγωνιστεί στη συνέχεια σε Ιωνικό, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Πανιώνιο και Παναχαϊκή”.

  • Άγιος Ιερόθεος
  • Στάθης Ρόκας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις