Έτοιμος για το “τρίποντο” ο Ρήγας με Βελούχι (pregame)

Μετά από ένα σχεδόν μήνα ο Ρήγας Φεραίος επιστρέφει «σπίτι» του. Υποδέχεται σήμερα (5.11) στις 3 μ.μ. το Βελούχι για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μοναδικός απών από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο ανέτοιμος Θανάσης Παπαγεωργίου (μετέχει στις προπονήσεις, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς), ενώ στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου είναι όλοι οι νεοαποκτηθέντες.
Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν το παιχνίδι, καθώς 23 ποδοσφαιριστές εμφανίζονται ετοιμοπόλεμοι. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Κουρίτας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Γιώργος Πατσής, Χάρης Ράπτης, Χρήστος Λάμπρου, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Τζέκα, Τάσος Τσελεπής.

Πολλά τα προβλήματα στο Βελούχι
Το Βελούχι από την πλευρά του χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, εάν θέλει να διατηρηθεί κοντά στην ζώνη της παραμονής. Θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Από την ομάδα της Ευρυτανίας δεν θα αγωνιστεί ο Γιώργος Χαλλής, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χάρη Ζαραβέλη, Βασίλη Ντουφεκιά και Δημήτρη Σιάτρα. Αντίθετα ο Νίκος Λάππας και ο Δημήτρης Κοτσαδούρος θα αγωνιστούν κανονικά.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Γιώργος Σφέτσιας της ΕΠΣ Σάμου με βοηθούς τους Χρήστο Μπάλα και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής τους θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης, που ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις