Με απουσίες ο Ρήγας κόντρα στον Διγενή (pregame)

Στο γήπεδο Οιχαλίας Τρικάλων δοκιμάζεται σήμερα Κυριακή 12/11 στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος. Θα αντιμετωπίσει τον Διγενή Νεοχωρίου και θα επιδιώξει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για να καλύψει το χαμένο έδαφος της ήττας από το Βελούχι.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. Ο Χρήστος Σπαθής έχει τεθεί «νοκ άουτ» λόγω τραυματισμού, ενώ είναι και τιμωρημένος. Έτσι, θα αρκεστεί στα προπονητικά του καθήκοντα. Εκτός είναι ακόμη ο τιμωρημένος Δημήτρης Χατζηαθανασίου και ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιώργος Κουρίτας, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Θανάσης Παπαγεωργίου που δεν είναι έτοιμος 100%.
Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Χρήστος Λάμπρου που αποθεραπεύτηκε, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Γιώργος Πατσής, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Τζέκα, Τάσος Τσελεπής.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Δημήτριο Τίκα και Πέτρο Κανιούρα, επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Γουργιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις