«Λευκή» ισοπαλία στο Βελεστίνο ανάμεσα σε Ρήγα και Αστέρα Ιτέας

Ο Ρήγας Φεραίος δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Χαρακτηριστικές για τους γηπεδούχους ήταν οι δύο κλασικές ευκαιρίες, που δημιούργησαν για να πετύχουν τέρμα. Η πρώτη σημειώθηκε στο 48′ με τον Τσελεπή να σουτάρει αρχικά και τον Πάππο να μην καταφέρνει να μπλοκάρει, ενώ στην εξέλιξη της φάσηςς ο Τζοβάρας πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 65′ το σουτ του Τσιώλη μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το σκορ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας).
Βοηθοί: Τσαπράζης, Νάκας (Λάρισας).

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάκας, Ράπτης, Χατζησταμάτης (87′ Σούγκαρης), Παπακώστας, Τσελεπής (73′ Τζέκα), Νασιακόπουλος (67′ Παπαγεωργίου), Τσιώλης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος (87′ Δαμιανός), Χαραλαμπίδης (93′ Βάσος), Αλεξίου, Αντωνίου (89′ Χαλαστάνης), Σεΐτι (57′ Α. Τοπούζι).

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • Ρήγας Φεραίος
  • Αστέρας Ιτέας
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις