Αλεξίου: Νίκη έστω και… με μισό μηδέν

Καθοριστικής σημασίας είναι για τον Ρήγα Φεραίο η αυριανή (19/11, 15.00) αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη που είναι πιθανό να τους φέρει ξανά πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.

Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι και ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες. Όμως όποιοι και αν παίξουν οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο Βελεστίνο έχει σημάνει «συναγερμός» για τον αυριανό αγώνα, η κρισιμότητα του οποίου φαίνεται και από τη δήλωση του Γιώργου Αλεξίου στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
Ο 26χρονος παίκτης-προπονητής μας είπε: «Δίνουμε ένα ματς στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Η ήττα από το Βελούχι μας κράτησε λίγο πίσω βαθμολογικά, αλλά με τη συνολική συγκομιδή είμαστε ευχαριστημένοι. Ξεπεράσαμε εκείνο το άτυχο αποτέλεσμα, όπως φάνηκε την περασμένη Κυριακή που πήραμε το «Χ» στην έδρα του Διγενή.
Όμως για να αποκτήσει αξία ότι έχουμε πετύχει μακριά από το γήπεδό μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα. Κόντρα στον Αστέρα Ιτέας επιβάλλεται για μας η νίκη, έστω και με… μισό-μηδέν. Όχι ότι δεν μας νοιάζει το να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά εκείνο που έχει πλέον σημασία είναι οι βαθμοί».

  • Γ Αλεξίου
  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις