Με απουσίες ο Ρήγας στο ματς με Αστέρα Ιτέας

Στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας αγωνίζεται αύριο Κυριακή 19/11 στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος, για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Για το συγκεκριμένο παινχίδι «νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι δύο παίκτες-προπονητές του Ρήγα.

Ο Γιώργος Αλεξίου είναι τιμωρημένος και ο Χρήστος Σπαθής τραυματίας. Έτσι, θα μείνουν στον πάγκο, δίπλα στον Γιώργο Γάτο. Εκτός αποστολής θα είναι δύο ακόμη βασικοί παίκτες. Ο λόγος για τους Ντίνο Γεωργατζή και Θανάση Μπόρα που κλήθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία. Επίσης, δεν υπολογίζεται άμεσα και ο Γιώργος Κουρίτας διότι δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά.
Πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Χρήστος Λάμπρου, αλλά προπονήθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες και θα είναι στην αποστολή, όπως πιθανότατα να βρίσκεται σε αυτή και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με την Νίκη, στον οποίο είχε χτυπήσει.
Ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου επιστρέφει από τιμωρία και είναι διαθέσιμος, όπως και οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Γιώργος Πατσής, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Τζέκα, Τάσος Τσελεπής.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις