Για το πρώτο “τρίποντο” στο Βελεστίνο ο Ρήγας (pregame)

Οκτώ βαθμούς έχει κατακτήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος και όλοι είναι εκτός έδρας. Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν ότι ήλθε η στιγμή για το πρώτο «τρίποντο» στο Βελεστίνο, με την ιστορική ομάδα να υποδέχεται σήμερα Κυριακή στις 15.00 τον Αστέρα Ιτέας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Διγενή Νεοχωρίου και όπως προαναφέραμε, σήμερα θέλουν το πρώτο «τρίποντο» στο γήπεδό τους. Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν από την ομάδα του Βελεστίνου. «Νοκ άουτ» έχουν τεθεί από το ματς οι δύο παίκτες-προπονητές του Ρήγα. Ο Γιώργος Αλεξίου είναι τιμωρημένος και ο Χρήστος Σπαθής τραυματίας. Έτσι, θα μείνουν στον πάγκο, δίπλα στον Γιώργο Γάτο. Εκτός αποστολής είναι δύο ακόμη βασικοί παίκτες. Πρόκειται για τους Ντίνο Γεωργατζή και Θανάση Μπόρα που κλήθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία. Επίσης, δεν υπολογίζεται άμεσα και ο Γιώργος Κουρίτας διότι δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά.
Πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Χρήστος Λάμπρου, αλλά μετείχε στις τελευταίες προπονήσεις. Έτσι, θα βρίσκεται σίγουρα στη 18άδα (ίσως και στο αρχικό σχήμα), ενώ αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με την Νίκη, στον οποίο είχε χτυπήσει.
Ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου επιστρέφει από τιμωρία και είναι διαθέσιμος, όπως και οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Γιώργος Πατσής, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Τζέκα, Τάσος Τσελεπής.
Στο σημερινό παιχνίδι στο στάδιο του Βελεστίνου θα «σφυρίξει» ο Βάιος Τσιτσανούδης της ΕΠΣ Λάρισας, έχοντας βοηθούς τους Απόστολο Τσαπράζη και Χρήστο Νάκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Χρήστος Καλιακούδας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις