Χ. Σπαθής: Άδικο το απότελεσμα για τον Ρήγα

Ο εκ των προπονητών του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα με τον Αστέρα Ιτέας (0-0), λόγω των ευκαιριών που είχε η ομάδα του, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, καθώς ο Αστέρας έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα. Δώσαμε βάρος στο να κρατήσουμε το «μηδέν» στην άμυνα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι μεσοεπιθετικά.
Σήμερα είχαμε και αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών που μέσα στο παιχνίδι δεν φάνηκαν. Τα παιδιά που κλήθηκαν να παίξουν ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο πάθος και δύναμη, ενώ δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη -ίσως και την ικανότητα- να τελειώναμε κάποιες φάσεις. Βάσει ευκαιριών το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας.
Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Διαμαρτυρόμαστε για κάποιες περιπτώσεις, αλλά αφού έκρινε έτσι ο διαιτητής δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Για μας ο ένας βαθμός δεν είναι ιδανικός, αλλά σε παιχνίδι που δεν κερδίζεις τουλάχιστον πρέπει να αποφεύγεις την ήττα. Από εδώ και πέρα η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Οπούντιο».
Ερωτηθείς για την επιθετική δυστοκία της ομάδας, είπε: «Από τη μία είμαστε ικανοποιημένοι που δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά και προβληματισμένοι που δεν τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

  • Ρήγας Φεραίος
  • Χ Σπαθής

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις