Για το πρώτο “τρίποντο” στο Βελεστίνο ο Ρήγας (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 στο Βελεστίνο τον Οπούντιο Μαρτίνου στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Γ’ Εθνική.
Για τον Ρήγα Φεραίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εννέα πόντους στο ενεργητικό τους, αλλά οι οκτώ

από αυτούς έχουν κατακτηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδια. Όμως αν θέλουν να μη μπλέξουν σε περιπέτειες, πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα.
«Λαβωμένος» θα παραταχθεί σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ρήγας Φεραίος. Ο ίδιος ο Χρήστος Σπαθής παραμένει τραυματίας και θα αρκεστεί στα προπονητικά του καθήκοντα. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή 3/12 στο Προάστιο Καρδίτσας κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων. Ο Χρήστος Λάμπρου εξακολουθεί να πονά και θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ «νοκ άουτ» έχουν τεθεί και οι στρατευμένοι Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Μπόρας.
Τουλάχιστον, επιστρέφει ο έτερος παίκτης-προπονητής, Γιώργος Αλεξίου, καθώς εξέτισε την ποινή του. Κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Θανάσης Παπαγεωργίου, δεν αναμένεται να του στερήσουν τη συμμετοχή στη 18άδα, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Γιώργος Πατσής, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Τζέκα, Τάσος Τσελεπής.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης τον Στυλιανό Λεωνίδα της ΕΠΣ Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι από την ίδια Ένωση ο Νίκος Τζάνης και ο Κωνσταντίνος Σταφυλάς, ενώ ο Αντώνης Ζήλος της ΕΠΣ Λάρισας θα έχει καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις