Χ. Σπαθής: Κάθε παιχνίδι τελικός για τον Ρήγα Φεραίο

Καθοριστικής σημασίας είναι η αυριανή αναμέτρηση (3/12, 15.00) ανάμεσα στον Α.Ο. Σελλάνων και τον Ρήγα Φεραίο στο Προάστιο Καρδίτσας μια και οι δύο ομάδες, μαζί με τη Θήβα, ισοβαθμούν στην 7η θέση του πίνακα με 12 πόντους.

Το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι φαίνεται και από τη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Χρήστος Σπαθής. Ο 29χρονος αριστερός μπακ και μέλος του τεχνικού επιτελείου μας είπε: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα, όπως είναι ο Α.Ο. Σελλάνων. Μάλιστα, ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει διότι θα κληθούμε να μείνουμε «όρθιοι» σε μία από τις «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος. Ωστόσο, είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και μπορούμε να επιστρέψουμε στη βάση μας με βαθμό ή βαθμούς.
Με την μορφή που έχει η φετινή Γ’ Εθνική, κάθε αγώνας είναι τελικός για την ομάδα μας. Θα πάμε στο Προάστιο Καρδίτσας με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Να εφαρμόσουμε κατά γράμμα όσα πούμε στα αποδυτήρια, ώστε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας».

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις