Γ. Αλεξίου: Επιβεβλημένη η νίκη με Αχιλλέα Φαρσάλων

Δύο ιστορικές ομάδες, Ρήγας Φεραίος και Αχιλλέας Φαρσάλων, κοντράρονται αύριο Κυριακή 10/12 στις 15.00 στο Βελεστίνο, που «καίγονται» για το «τρίποντο» μια και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Βέβαια, ο Ρήγας έχει έναν παραπάνω λόγο να θέλει τη νίκη διότι είναι ο γηπεδούχος.

Εκπροσωπώντας το τεχνικό επιτελείο, ο Γιώργος Αλεξίου, τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με τον Αχιλλέα ως τελικό, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τον Ρήγα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας από τη στιγμή που είμαστε γηπεδούχοι. Προερχόμαστε από καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Σέλλανα, αλλά από άσχημο αποτέλεσμα. Αντί να κάνουμε το 1-2 στο τέλος, δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε 2-1.
Επιβάλλεται, λοιπόν, να κερδίσουμε την Κυριακή για να ρεφάρουμε, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα… τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Το παιχνίδι λογικά θα κριθεί στη δύναμη, αλλά και στο ποιος το θέλει πιο πολύ, διότι και οι αντίπαλοι ψάχνουν για βαθμούς στην προσπάθεια για να σωθούν».
Ο 26χρονος παίκτης-προπονητής αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ρήγα, που αναμένεται να δώσει αύριο δυναμικό «παρών» στις κερκίδες, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα που τα τελευταία χρόνια τον κάνει υπερήφανο: «Στην προσπάθειά μας αυτή, περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών. Ο κόσμος του Ρήγα είναι πάντα δίπλα μας και με τις εκδηλώσεις του μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

  • Ρήγας Φεραίος
  • Γ Αλεξίου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις