”Λευκή” ισοπαλία ανάμεσα σε Ρήγα και Αχιλλέα στο Βελεστίνο

Ο Ρήγας Φεραίος έμεινε στο «μηδέν» με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον οποίο υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ δεν είχαν καθαρό μυαλό και στην τελική προσπάθεια.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, ομάδα του Βελεστίνου είχε μια πολύ καλή στιγμή για να πάρει τη νίκη στο 54′. Ο Νασιακόπουλος προτίμησε να βγάλει τη σέντρα αντί να εκτελέσει απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει ο Ρήγας από την αριστερή πλευρά, με τον Τζοβάρα να κερδίζει τους αντίπαλους αμυντικούς στον αέρα, στέλνοντας τη μπάλα με το κεφάλι στην αριστερή γωνία του Κουτσοκέρα, όπου ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε να αποκρούσει σωτήρια με το ένα χέρι και να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη, κάτι που συνέβη μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Έτσι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, παίρνοντας από ένα βαθμό.

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής (88′ Ράπτης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Χατζησταμάτης (55′ Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσιώλης (66′ Τζέκας), Τσελεπής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κουτσοκέρας, Κούλπας, Κουρούμαλος, Τλούπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Καραμπούζης, Συράκος (79′ Καραγκούνης), Μίχος (87′ Κόλα), Βούλγαρης (70′ Αναγνώστης).

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • Ρήγας Φεραίος
  • Αχιλλέας Φαρσάλων
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις