Γ. Αλεξίου: Μας κατέβαλε το άχγος…

Ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου, με δηλώσεις του τόνισε για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων πως το άγχος ήταν εκείνο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η ομάδα, προκειμένου να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα μας διότι θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Όμως μας κατέβαλε το άγχος, ίσως επειδή έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Στο α’ μέρος και μετά την ευκαιρία του Τσελεπή δεν είχαμε καθόλου κίνηση χωρίς τη μπάλα. Στο β’ ημίχρονο ρισκάραμε περισσότερο. Παίξαμε με δύο φορ περιοχής, αλλά και ο αντίπαλος προσαρμόστηκε σε αυτό προσθέτοντας παίκτη στην άμυνα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν σκοράραμε. Τουλάχιστον πήραμε ένα βαθμό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα θα κυνηγάμε το «τρίποντο» μέσα-έξω και ανεξαρτήτως του αντιπάλου».
Για το αν πιστεύει στην παραμονή, τόνισε: «Βεβαίως και το πιστεύω. Αυτή η ομάδα έχει πετύχει πολύ μεγάλες ανατροπές. Την πρώτη μας χρονιά στη Γ’ Εθνική ήμασταν στο -7 από τη ζώνη του υποβιβασμού στον α’ γύρο και με ένα ντεμαράζ στον β’ γύρο καταφέραμε να σωθούμε. Δεν τα παρατάμε ποτέ…».

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις