Σημαντικό παιχνίδι με Θήβα δίνει ο Ρήγας Φεραίος (pregame)

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα Κυριακή 17/12 στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος με την Θήβα εκτός έδρας, το τελευταίο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία.

Ρήγας Φεραίος και Θήβα παλεύουν για τη σωτηρία τους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται οριακά κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι στην πόλη της Βοιωτίας είναι καθοριστικής σημασίας.
Σε έναν ακόμη αγώνα ο Ρήγας Φεραίος θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αλλά αυτή τη φορά θα έχει και επιστροφές παικτών. «Νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Θανάσης Παπαγεωργίου (θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν), Σπύρος Γκάγκας-Γιώργος Παπακώστας (συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες την προηγούμενη Κυριακή), ενώ εκτός μένει και ο Χρήστος Λάμπρου, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Χρήστο Τζέκα που χτύπησε στην προπόνηση. Η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι μετά από καιρό μπορεί να υπολογίζει στους δύο στρατευμένους, Ντίνο Γεωργατζή και Θανάση Μπόρα, αφού έχουν άδεια από τις μονάδες τους.
Διαθέσιμοι για το σημερινό ματς είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Γιώργος Κουρίτας, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Γιώργος Πατσής, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σούγκαρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής και ίσως να είναι και ο Χρήστος Τζέκα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάριος Πόγκας από την ΕΠΣ Ευβοίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Αργύρη και Κωνσταντίνο Δάλλα, από την ίδια Ένωση, ενώ από την ΕΠΣ Αθηνών είναι ο παρατηρητής Παναγιώτης Γεωργιάδης.

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις