Στοίχημα: Κερδίζει η Σαουθάμπτον

Διευρύνεται το πλαίσιο του προγράμματος στο κουπόνι, καθότι εκτός απ’ την Αγγλία, πλέον έχουμε δράση και σ’ άλλες χώρες. Η προσοχή παραμένει επικεντρωμένη στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο επιλογές προκύπτουν και από τη Σκωτία, όπως και το μπάσκετ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος στο «St. Mary’s»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για στοίχημα με την αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.01. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στο 2017 με το σπουδαίο εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτέλεσμα που προέκυψε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και ενδεχομένως λιγάκι τύχη παραπάνω. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία των τελευταίων τριών αγωνιστικών για τη Σαουθάμπτον, που ανέβηκε στους 20 πόντους και βρίσκεται στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-2 στα τελευταία πέντε ματς, σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που είναι στα μέτρα της, όπως η Κρίσταλ Πάλας. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν στο 0-0 εντός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι, θα μπορούσαν ακόμη και να κερδίσουν, παραμένουν στο +1 απ’ την τελευταία τετράδα. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και επιλέγουμε άσσο.

Υψηλό σκορ για Μόρτον

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μόρτον – Σεντ Μίρεν, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.92. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Οι φιλοξενούμενοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 41 πόντους σε 19 ματς, είναι στο +5 απ’ τη δεύτερη θέση, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 5η θέση με 26 πόντους και δίνουν μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Σε φοβερό μομέντουμ η Σεντ Μίρεν, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, συνήθως σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ, από 3/4 νίκες έρχεται και η Μόρτον, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά. Επιλέγουμε Over 2.5.

Μένει χαμηλά η Χιπουσκόα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χιπουσκόα – Μπαρτσελόνα για την ACB, όπου επιλέγουμε Under 77.5 σύνολο πόντων Χιπουσκόα σε απόδοση 1.83. Είναι αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικού επιπέδου. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το 2017 με εκτός έδρας άνετη νίκη 76-99 επί της Μπούργος, ενώ η Μπαρτσελόνα έκανε 2/2 νίκες με Χίμκι (65-79) και Φουενλαμπράδα (101-74) για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα αντίστοιχα, τις οποίες χρειαζόταν διακαώς. Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί αμυντικά οι Καταλανοί στα τελευταία ματς, σήμερα μπορούν να απενεργοποιήσουν τη –ούτως ή άλλως- μέτρια επιθετικά Χιπουσκόα. Καλή επιλογή από τον αγώνα το Under 77.5 πόντοι της Χιπουσκόα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις