Κυριάκος: Άριστο το κλίμα στον Ρήγα Φεραίο

Ο Αργύρης Κυριάκος, ως γνωστόν, αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα Φεραίου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βελεστίνου, που έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο 37χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για την μεταγραφή του στον Ρήγα Φεραίο:

«Μετά από πολλά χρόνια αποχώρησα από μία ιστορική ομάδα για μία άλλη ιστορική ομάδα της Μαγνησίας. Οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με κέρδισε αμέσως ο τρόπος που με προσέγγισαν. Είμαι διατεθειμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.
Χαίρομαι που ήλθα σε μία ομάδα που -όπως διαπίστωσα από την πρώτη ημέρα- έχει άριστο κλίμα. Επίσης, διαθέτει ποδοσφαιριστές με αξία και θεωρώ ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Με μεγάλη προσπάθεια και αν έχουμε και λίγη τύχη με το μέρος μας, ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Ρήγα σε μία βαθμολογική θέση, που θα του εξασφαλίζει τη σωτηρία. Εύχομαι επίσης καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο».

  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις