Τεσσάρα με Δημητριάδα και στην κορυφή το Διμήνι (photos)

Το πιο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ πραγματοποίησε η Α.Ε. Διμηνίου κερδίζοντας εκτός έδρας τη Δημητριάς με σκορ 4-1. Η ομάδα του Κώστα Παπαγεωργίου πήρε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό, δεν άφησε στιγμή τους γηπεδούχους να πιστέψουν πως θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη και δίκαια έφτασαν σε μία άνετη νίκη που τους δίνει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Το σκορ άνοιξε με πλασέ ο Σαμαράς στο 15’ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τανάγια ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, με «σερβιτόρο» αυτή τη φορά τον Τσουκάλη.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Τανάγιας με εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το κεφάλι του Φαρασόπουλου, ο οποίος δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση, κάνοντας το 0-3.

Στο 78’ η Δημητριάς πέτυχε το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταφίλη, το οποίο υπέδειξε ο κ. Σκουλάς σε ανατροπή του Β. Ζαρίφη. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Σαμαράς με το τρίτο προσωπικό του γκολ μετά από προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ εντός της περιοχής των γηπεδούχων.

Δημητριάς (Τ. Βαταμίδης): Μπάφας, Τσακίρης, Δημουλάς, Κ. Καρακώστας, Β. Ζαρίφης, Αντβιάι (80′ Μπουρνάκης), Αθ. Καρακώστας, Ταφίλης, Στ. Καρακώστας, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου.

ΑΕ Διμηνίου (Κ. Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Μαυρίδης, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος (30′ λ.τρ. Ζάγκας), Αποστολίδης, Φαρασόπουλος, Τανάγιας (65′ Μόσιος), Τσουκάλης, Σαμαράς, Τσεκούρας (55′ Σατελιάν).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις